Armağan Çağlayan’dan “112” isyanı!

Yayın tarihi: 27 Aralık 2022 Salı 6:57 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2022 Salı 7:03 pm

Armağan Çağlayan, Ayvalık’taki evinin karşısındaki villada çıkan yangın sonrası “112” sistemini eleştirdi.  Çağlayan, 112’yi aradığını ancak Balıkesir’e bağlandığını ve Ayvalık İtfaiyesi’ne bağlanana kadar alevlerin villanın yarısını sardığını söyledi.

YouTube’daki programlarını tedavi sürecinde bırakan ve Ayvalık’ta yaşayan televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan bütün acil numaraların 112’ye bağlanmasına tepki gösterdi.

Çağlayan, Twitter üzerinden paylaşımında bulundu. Çağlayan paylaşımında “Sabaha karşı, karşı villa yandı. İtfaiyeyi ararım. Balıkesir çıktı. Bir de dijital operatör. Sonra bir hanımefendiye adres verdim, dert anlattım. ‘Bekleyin bağlıyorum’ dedi. Beni, Ayvalık itfaiyesine bağladı” dedi.

Armağan Çağlayan “öldü” paylaşımlarına isyan etti!

“ZATEN EVİN YARISI YANMIŞTI”

Çağlayan, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bütün acil numaraların, bir tek 112’ye bağlanması iyi fikir mi bilemedim. Sabaha karşı, karşı villa yandı. İtfaiyeyi ararım. Balıkesir çıktı. Bir de dijital operatör. Sonra bir hanımefendiye adres verdim dert anlattım. ‘Bekleyin bağlıyorum’ dedi. Beni, Ayvalık itfaiyesine bağladı. Ayvalık itfaiyesine bir daha adres ve ev tarifi verdik. Zaten evin yarısı yanmıştı!”