Çağlar transferi zora giren Fenerbahçe rotayı Savic’e çevirdi! Dzeko devrede

Yayın tarihi: 4 Ocak 2024 Perşembe 2:01 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2024 Perşembe 2:01 pm

Fenerbahçe‘de Çağlar Söyüncü transferi, oyuncunun Avrupa’nın 5 büyük liginde forma giymek istediğini söylemesi üzerine zora girdi. Sarı lacivertli ekip, bu gelişmenin ardından rotayı Çağlar’ın alternatifi olarak transfer listesinde bulunan Savic’i çevirdi.

Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile birlikte zirveyi paylaşan Fenerbahçe’de stopere takviye çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, Becao’nun yokluğunda deneyimli bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivertli ekibin, bir süredir gündeminde olan Çağlar Söyüncü transferi zora girdi.

ÇAĞLAR İSTEMEDİ

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Çağlar ile bir görüşme gerçekleştirdi. Simeone, milli stopere daha fazla şans vereceğini ve Türkiye’ye dönmesini istemediğini iletti.

ROTA SAVIC’E ÇEVRİLDİ

Bu süreçte Çağlar Söyüncü’nün takım arkadaşı Savic’i de transfer planına dahil eden Fenerbahçe, stoperdeki eksikliğe bir çözüm bulmak amacıyla yeni bir teklif yaptı. Sarı lacivertli ekip, 32 yaşındaki futbolcu için Atletico Madrid’in kapısını çaldı.

DZEKO DEVREDE

Becao ve Djiku’nun yokluğunda direkt forma giyebilecek bir isim olduğu düşünülen Savic, Edin Dzeko ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Dzeko’nun, arkadaşı Savic’i transfere ikna etttiği öne sürüldü.

OCAK AYINDA İMZA ATMASI BEKLENİYOR

Transfer çlışmalarını sürdüren Fenerbahçe, takıma katılması hedeflenen isimlere Ocak’ın 2’nci haftasında imza attırmayı planlıyor.

Fenerbahçeli Samet Akaydin’e talip çıktı

Kaynak: TELE1