Çağlar Söyüncü’yü Fenerbahçe’ye veren Atletico Madrid, Beşiktaş’ın transferine taş koydu

Yayın tarihi: 30 Ocak 2024 Salı 4:40 pm - Güncelleme: 30 Ocak 2024 Salı 4:40 pm

Atletico Madrid, Gabriel Paulista’nın Beşiktaş anlaşmasını bozduğu belirtildi. İspanya ekibi Paulista’yı transfer etti.

Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddia edilen Valencia’nın stoperi Gabriel Paulista’nın, siyah beyazlı kulüple anlaşmak üzereyken Atletico Madrid’den gelen teklifle çark ettiği ileri sürüldü.

Relevo’nun haberine göre; Beşiktaşlı yetkililer, geçtiğimiz pazar günü Paulista ile sözleşme imzalamak için Valencia Teknik Heyet Sorumlusu Miguel Corona ile bir araya geldi.

Ancak Atletico Madrid’in stoperlerinden Angel Gimenez’in sakatlığı, Çağlar Söyüncü’nün ise Fenerbahçe’ye kiralanması siyah beyazlıların transfer girişimini sekteye uğrattı.

Yeni bir savunma oyuncusu arayışına giren Atletico, Paulista’da karar kıldı ve Brezilyalı oyuncu da tercihini başkent ekibinden yana yaptı.

Valencia Teknik Direktörü Ruben Baraja, futbolcusunun rakip takıma gitmesini istemese de yönetimin önceliği 33 yaşındaki stoperin maaşından kurtulmak ve bütçede yer açmak.

İspanyol takımı, bu sezon 19 maça çıkan ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinde “20 maça çıkarsa mukavelesi 1 sezon daha uzar” maddesi bulunan Gabriel Paulista’ya bir yıl daha brüt 5.5 milyon Euro ödemek istemiyor.

Bu nedenle Valencia cephesinde, futbolcunun Atletico Madrid’e gitmek istemesine engel olunması beklenmiyor.

Kaynak: TELE1