Buzlu yolda kayan cip parka girdi

Yayın tarihi: 17 Şubat 2021 Çarşamba 10:56 am - Güncelleme: 17 Şubat 2021 Çarşamba 10:56 am

Esenyurt’ta yoğun kar ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, bir cip sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızla ilerlediği yoldan çıkan cip, çarptığı çöp konteyneri ve demir bariyerleri devirerek parka girdi.

Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde karlı yolda ara sokaktan yokuş aşağı caddeye inen cip, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kayarak hızla ilerleyen cip, önce yol kenarındaki çöp konteynerlerini ardından demir korkulukları aşarak parka girdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücüyü, yardımına koşan vatandaşlar araç içinden çıkardı.

“YAZIN BİLE İNİP ÇIKMIYORUZ BU YOLDAN”

Yaşanan kazayı anlatan emlakçı Furkan Can kaza anında iş yerinde olduklarını ve görür görmez yardıma koştuklarını belirterek şöyle konuştu:

“Dün akşamüzeri karın yoğun yağdığı sırada büyük bir ses duyduk. Dışarı çıktığımızda aracın bidonları devirip sonra demirleri de aşıp parkın içine düştüğünü gördük. Adama yardımcı olduk yabancı uyruklu bir adamdı. Adamı çıkardık polise haber verdik adam iyiydi zaten. Yazın bile biz inip çıkmıyoruz bu yoldan. Çok dik bir yokuş. Ağacın altında da biri varmış o da sesleri duyunca son anda can havliyle kendini aşağı atmış”

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokaktan kayarak hızla gelen cipin çöp konteynerleri ve bariyerleri çarparak devirdiği ve parka girdiği görüldü.