Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme

Yayın tarihi: 25 Haziran 2021 Cuma 2:33 pm - Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma 2:33 pm

Müge Anlı’nın programında gündemde olan Konya’daki Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen’in çağrıları yanıt buldu, gelişmeyi Müge Anlı duyurdu.

Konya’nın Karatay İlçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerine 3 Eylül 2018 gecesi giren maskeli bir şahıs tarafından öldürüldükleri iddia edilen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti 3 yıldır aydınlatılmayı bekliyor.
Müge Anlı’nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulundu.

EKİP KURULDU

Çağrının ardından Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye’nin gündemine oturan çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu.

Yayınını bu sıcak gelişmeyle açan Müge Anlı; “Türkiye’nin farklı illerinden bir araya gelen 10 deneyimli JASAT dedektifi, soruşturmayı yürüten Konya İl Jandarma Komutanlığı’na destek verecek. Jandarma Genel Komutanlığı’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.