Büyükşehir’den Karaduvar ve Şahutoğlu Mahallesi’nde üstyapı çalışması

Yayın tarihi: 10 Aralık 2020 Perşembe 4:08 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2020 Pazartesi 4:09 pm

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını Akdeniz İlçesi’nde de sürdürüyor. Karaduvar ile Abdullah Şahutoğlu mahallelerini birbirine bağlayan DSİ köprüsü üzerinde ve bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, ihtiyaç duyulan yerlerde kaldırım onarım ve dolgu çalışması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin Tarsus’tan Anamur’a kadar sürdürdüğü üstyapı çalışmaları sayesinde kentin yol ağları konforlu ve güvenli bir hale geliyor. Yürütülen sıcak asfalt çalışmalarının bir adresi de Akdeniz İlçesi oldu. Karaduvar ile Abdullah Şahutoğlu mahallelerini birbirine bağlayan DSİ köprüsü üzerinde ve bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, ihtiyaç duyulan yerlerde kaldırım onarım ve dolgu çalışması yaptı.

Ekipler, kaldırım çalışması da gerçekleştiriyor

Farklı noktalarda üstyapı yenileme ve bakım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getirmek için çalışmalarını program dahilinde birçok noktada sürdürüyor.

Karaduvar ile Abdullah Şahutoğlu mahallelerini birbirine bağlayan DSİ köprüsü üzerinde ve bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, bağlantı yolunda kaldırım olmayan kısma kaldırım ve bordür döşedi. Ekipler, doğu cephesinde ihtiyaç olan yerlere 20 adet büz boru yerleştirme ve dolgu faaliyetlerini de yerine getirdi.