Büyükşehirden harıl harıl sosyal yardım çalışması

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2021 Perşembe 10:55 am - Güncelleme: 6 Mayıs 2021 Perşembe 10:55 am

Adana Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren halkın yanında olmaya devam ediyor. Mağdur olan her kesime yönelik ayni ve nakdi yardımlarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa gıda kolisi dağıtımını da Ramazan ayı nedeniyle hızlandırdı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, bütün zorluklara karşın sosyal belediyecilik konusunda taviz vermeyen yönetim anlayışına binaen, Covid-19 nedeniyle halkın yaşadığı sorunların elden geldiğince azaltılması için çalışmalar sürüyor. Pandeminin başladığı günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla 250 bini aşkın yardım kolisi dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde hazırladığı ve şefkat köprüsü çağrısı ile hayırsever vatandaşlardan gelen kolilerin dağıtımını titizlikle sürdürüyor. Böylece Adana Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara dağıttığı gıda kolisi sayısı 300 bine doğru tırmanıyor.

PAKETLER TİTİZLİKLE HAZIRLANIYOR

Oluşturulan şefkat köprüleri aracılığıyla hayırseverler tarafından belediyeye ulaştırılan gıda maddeleri ile belediyenin kendi bünyesinde hazırladığı gıda kolileri Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Derman ekipleri tarafından vatandaşlara ulaştırılmak üzere paketleniyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Pandemi nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntılar ve Ramazan ayı nedeniyle çalışmalarına hız veren ekipler, hijyen koşullarına uygun şekilde hazırladıkları paketleri ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor.