Büyükşehir yaşam mücadelesi veren kadınların yanında

Yayın tarihi: 11 Mart 2022 Cuma 11:24 am - Güncelleme: 14 Mart 2022 Pazartesi 11:27 am

Tarım ve tekstil sektörlerinde çalışan kadınlara, şiddete karşı kendilerini koruyabilmeleri için bilgilendirme broşürü ile hijyen kiti dağıtıldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü haftaya yayarak, bir çok etkinlik ve faaliyetle, adeta toplumsal farkındalık oluşturulmasına yönelik fırsata çeviren Adana Büyükşehir Belediyesi, çeşitli kulvarlarda emek harcayan, yaşam mücadelesi veren kadınlara ulaşmayı sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Büyükşehir Derman Ekipleri, tarım işçilerinin yaşadığı çadır kentlerdeki aileleri ziyaret etti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette kadınlarla bir araya gelen Büyükşehir bürokratları ve çalışanlar emekçi kadınlarla sohbet etti, hijyen kiti ile kadına yönelik şiddetle ilgili bilgilendirme broşürü dağıttı.

Bir tekstil atölyesinde çalışan kadınları da ziyaret eden Büyükşehir Ekibi, kadınların şiddete karşı kendilerini korumalarına yönelik bilgilendirme broşürü ve çiçek dağıttı.