Büyükşehir ve LÖSEV’den farkındalık etkinliği

Yayın tarihi: 5 Kasım 2021 Cuma 2:29 pm - Güncelleme: 5 Kasım 2021 Cuma 2:29 pm

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV’le birlikte ‘’ Lösemiyi Tanımak’’ konulu eğitim semineri düzenledi

75. Yıl Sanat Galerisi’nde gerçekleşen eğitim seminerine, LÖSEV Adana Bölge Koordinatörü Derya Savaşman, LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Müdürü Nadide Büşra Kaynak, Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları, ilgili dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İNTERAKTİF SEMİNER

Seminerde LÖSEV’in kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Soru cevap bölümde ise vatandaşların lösemiyle ilgili bilmek istediklerine dair açıklamalarda bulunuldu.
Lösemi ile ilgili farkındalık oluşturmak için düzenlenen eğitim seminerinde, LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Müdürü Nadide Büşra Kaynak ve LÖSEV Adana Bölge Koordinatörü Derya Savaşman, interaktif bir sunum gerçekleştirdi.
Eğitim semineri sonunda Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratlarınca, LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Müdürü Nadide Büşra Kaynak ve LÖSEV Adana Bölge Koordinatörü Derya Savaşman’a teşekkür belgesi verildi.