Büyükşehir, kırsalda ve şehirde 23 Nisan kutlamaları gerçekleştiriyor

Yayın tarihi: 23 Nisan 2021 Cuma 11:28 am - Güncelleme: 23 Nisan 2021 Cuma 11:28 am

Adana Büyükşehir Belediyesi düzenlediği çeşitli etkinliklerle çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlamalarında çeşitli etkinlikler düzenledi.

İLÇE OKULLARINDA ETKİNLİK

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Karaisalı ve Pozantı ilçelerinde okullarda çocuklara yönelik bayram kutlamaları düzenlendi. Çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği etkinliklerde çocuklara hediyeler de dağıtıldı.

Kültür Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği ekibi de süslenmiş otobüs ile ilçelerdeki köylere giderek buradaki çocukların 23 Nisan coşkusunu yaşamasını sağladı.

KREŞTE 23 NİSAN COŞKUSU

Bu arada Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakımevi’nde de minik öğrenciler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı. Kreş bahçesini süsleyen çocuklar; yöneticiler ve öğretmenleriyle birlikte çeşitli oyunlar ve aktiviteler eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine armağan edilen bayramlarını kutladı.