Büyükşehir, bayram öncesi dar gelirli vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2021 Pazar 4:01 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2021 Pazar 4:01 pm

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara koli dağıtımı için tüm personeli ile seferber oldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nde görevli tüm personel, tiyatro ve orkestra sanatçıları da dezavantajlı mahallelere giderek koli dağıtımı gerçekleştirdi.

Dar gelirli yurttaşların özellikle pandemi döneminde bir nebze de olsa mutfak masraflarının rahatlaması adına yemek ve koli dağıtımları gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan Bayramı öncesinde de dağıttığı kolilerle dar gelirli yurttaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi personeli ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren tiyatro ve orkestra sanatçıları, mahalle mahalle gezerek vatandaşlara koli dağıtımı gerçekleştirdi. Daha önce üreticiden alınan sebzelerin dağıtımında bir araya gelerek hızlı bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması için çalışan ekip, bu kez de koli dağıtımı için bir araya geldi. Ramazan Bayramı öncesi yapılan dağıtımlar, pandemi ve tam kapanma nedeniyle işini kaybeden ya da çalışamayan yurttaşları bir nebze de olsa rahatlatmış oldu.