Büyükçekmece’de bulunan 4 insan iskeletine ilişkin Kaymakamlıktan açıklama

Yayın tarihi: 2 Kasım 2022 Çarşamba 3:37 pm - Güncelleme: 2 Kasım 2022 Çarşamba 3:39 pm

Büyükçekmece’deki 4 farklı kişiye ait iskelet ve madeni para görümündeki metal parçalarına ilişkin Kaymakamlıktan açıklama geldi. Açıklamada, “Alandaki çalışmalar derhal durdurularak Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü bir tahkikat başlatılmıştır.” denildi.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde inşaat kazısı sırasında işçiler tarafından bulunan ve ihbar üzerine polis ekipleri tarafından inceleme başlatılan 4 insan iskeleti ve madeni para görünümündeki metal parçalarına ilişkin Büyükçekmece Kaymakamlığından açıklama yapıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada kazı çalışmalarının durdurulduğu ve Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“01.11.2022 tarihinde İlçemiz Karaağaç Mahallesinde özel bir şirket tarafından yürütülen inşaat çalışmaları esnasında 4 farklı kişiye ait olduğu değerlendirilen iskelet ile madeni para görünümünde metal parçaları bulunmuştur.

Alandaki çalışmalar derhal durdurularak Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü bir tahkikat başlatılmıştır.

Gelişmeler ışığında kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ailesine Çin’e gittiği söylenen Emrah Dinçer’in iskeleti bulundu!