Bütçe dostu Realme Watch 3 tanıtıldı

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2022 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 2:03 pm

Realme Watch 3, Çinli şirket tarafından düzenlenen lansmanda resmen tanıtıldı. İşte Realme Watch 3’ün özellikleri ve fiyatı.

Realme teknoloji dünyası için önemli bir marka olma yolunda ilerliyor. Genelde bütçe dostu akıllı telefonlarla karşımıza çıkan şirket, bu unvanını tablet ve akıllı saatlere taşıma konusunda da iddialı görünüyor. Çinli şirketin bugün düzenlediği tanıtım organizasyonunda sahneye çıkarttığı yeni akıllı saat modeli de bu stratejisinin son örneği oldu.

 

Hindistan’da gerçekleşen etkinlikte tanıtılan yeni Realme Watch 3, 1.8 inç büyüklüğünde ve 240 x 286 piksel çözünürlüğünde ekranla karşımıza geliyor. Kavisli bir ekrana sahip olan Realme Watch 3’ün ekran gövde oranı ise %67,5. Ayrıca cihazın IP68 sertifikası sayesinde hem suya hem de toza karşı en üst düzeyde dayanıklılık vadinde bulunduğunu da söyleyelim.

 

Realme Watch 3

Yeni akıllı saat 340mAh’lık bir bataryaya sahip. Bunun anlamı tek bir şarjla 7 güne kadar bir daha şarj etmeyi düşünmenize gerek kalmaz ancak bu değerlerin normal kullanımlar için geçerli olduğunu da hatırlatalım.

 

Realme Watch 3 ayrıca 100’den fazla spor çeşidi için takip desteği verebiliyor. Ayrıca kalp atış hızının takibi, uyku takibi, kandaki oksijen seviyesinin ölçümü gibi neredeyse standartlaşan özelliklerin tamamını da yine bu akıllı saatte görebiliyoruz.

Görüldüğü üzere orta seviye bir akıllı saatte bulunması gereken niteliklere fazlasıyla sahip olan Realme Watch 3, 45 dolarlık satış fiyatıyla tam bir bütçe dostu model olarak dikkat çekiyor. Cihaz 2 Ağustos’ta Hindistan’da satışa sunulacak. Küresel pazarda ne zaman boy göstereceğine ilişkinse henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Deepfake iş dünyasının başına dert oldu