Buse Varol: Alişan öpüşme sahnesinde oynayacak biri değil

Yayın tarihi: 13 Ocak 2022 Perşembe 10:05 am - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 4:19 pm

Şarkıcı Alişan Buse Varol ile ilgili gelen bir soruya “Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse’yi” açıklamasıyla tepki çekmişti. Gündem olan açıklamalardan sonra Varol da konuya dair açıklamada bulundu.

Alişan “Bir dizide öpüşme rolü olsa karına izin verir misin?” sorusuna “Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse’yi” yanıtını vererek gündeme geldi. Alişan’ın sözlerine tepki yağdı ancak günlerdir eşi Buse Varol’un konuya dair ne düşündüğü merak ediliyordu.

ALİŞAN ÖPÜŞMEDİ

Buse Varol, Söylemezsem Olmaz programına bağlandı ve eşine destek oldu. Buse Varol açıklamasında “Yani bu kadar büyütülmesine şaşırdım. Herkesin bir hayata bakış açısı var. Alişan’ın sözleri yanlış anlaşıldı, ben de Alişan’la aynı düşünüyorum. Ben zaten bugüne kadar öyle bir sahnede oynamadım. Bekar da olsam öpüşme sahnesi gelse istediğim bir şey değil. Alişan’ın böyle düşünmesi normal. Alişan da öpüşme sahnesinde oynayacak biri değil” dedi. Üçüncü çocuk sorularıyla ilgili ise Alişan’ın karısı Varol “Ben 4-5 sene sonra istiyorum ama Alişan 2 çocuk yeter diyor” yanıtını verdi.

ALİŞAN CENNET MAHALLESİ'NDE ÇAĞLA ŞİKEL İLE ÖPÜŞMÜŞTÜ.

ALİŞAN YANIT VERDİ

Alişan’A “Sen de Cennet Mahallesi dizisinde Çağla Şıkel ile öpüştün” hatırlatması yapıldı. Alişan da yeniden gündem olan öpüşme sahnesi hakkında sessizliğini bozdu. Eşi Buse Varol’la kamera karşısına geçen şarkıcı, 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamada, “Cennet Mahallesi’nde öpüşme mi olur? O öpüşme değil ki! Çağla’yı öpüyor gibi kendi elimi öpüyorum. Öyle bir şey olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

 

Alişan’a TRT piyangosu vurdu