Bursaspor’dan destek kampanyası: Hatıran Yeter

Yayın tarihi: 5 Mart 2021 Cuma 10:48 am - Güncelleme: 5 Mart 2021 Cuma 10:48 am

Bursaspor Kulübü’nün, ‘Hatıran Yeter Kombine Kartı’ kampanyası, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda kent protokolünün katılımıyla duyuruldu. Kartların bedeli 100 TL olarak belirlenirken; lansmanda kulübün hedefleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenen lansmana Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Seferler, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Bursaspor A Takım teknik heyeti ve oyuncular katıldı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, 2 senedir kulübün zorlu bir süreçten geçtiğini dile getirerek, Bursaspor’a destek olmanın zamanının geldiğini belirtti. Vali Canbolat, “Gençlerimiz kahramanlık ortaya koyuyor, yeniden başarıyı yakalamak için bütün gayreti sarf ediyorlar. Bu dar ve zor zamanda bütün Bursasporlu hemşehrilerimizin Bursaspor’a katkı sunmasını arzu ediyoruz. İnanıyorum ki bu gençler bizi istediğimiz noktaya taşıyacaklar. Bu zor zamanda bir seferberlik, birlik beraberlik ortaya koymamız gerekir. Bu kampanyanın Bursaspor’a hayırlar getirmesini arzu ediyorum” dedi.

Takımı Türkiye’nin konuştuğunu belirten Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ise destekleri için herkese şükranlarını sundu. Başkan Kamat, “Kadromuzu tüm Türkiye konuşuyor, heyecanla maçlarını bekliyor. Süper Lig kulüpleri dahil, reyting rekorları kıran 4’üncü takımız. Bizim için çok büyük bir mutluluktur. Ciddi anlamda sıkıntılarla uğraşıyoruz, bu sıkıntılar içinde de belli bir noktalara geldik. Üzerimize düşen bu sorumlulukta her şeyi yerine getirdik, bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. İki kişinin çok önemli desteklerinin Bursa’da bilinmesini rica ediyorum; Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve BTSO Başkanımız İbrahim Burkay. Ne zaman aradıysam karşılığında hep destek oldular. Bu maaş konusunda, prim konusunda, eksi 3 puan yediğimiz cezayı kaldırmak için de hep yanımızda oldular, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er de şunları söyledi:

“Böylesine anlamlı ve önemli bir günde, şehrimizin tüm kabineleriyle burada olması öncelikle her şeyden çok değerli, bizi desteklemeleri, bizim yanımızda olmaları. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Kulübümüzün son dönemlerdeki yaşadığı olaylar, bulunduğu durum itibariyle ancak bu dönemleri de atlatacak güce sahip bir camiayız. Özellikle oyuncu grubumuz, genç oyuncularımız, ağabey sıfatındaki oyuncularımız, inanılmaz bir saygı sevgi çerçevesinde muazzam bir takım oluşturdular. Avrupa’nın ilgisi çeken oyunlar oynadılar. Belki son zamanlarda yere düşen armanın tekrar ayağa kalkması için çok ciddi sorumluluklar aldılar. Bunu bugüne kadar çok güzel bir şekilde yerine getirdiler, çok ciddi fedakarlık, özveri var. Bu anlamda takımımıza maddi manevi destek anlamında buluştuk. Bu anlamda ciddi bir adım atılıyor. Gerekli desteğin tüm şehirden geleceğini düşünüyorum.”