Bursa’da yağmurun bilançosu: 1 ölü, 6 yaralı

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 9:44 am - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 10:13 am

Bursa’da etkili olan yağışlı hava ve kayganlaşan yollar sürücülerin direksiyon hakimiyetlerini kaybetmelerine neden oldu. Kadir Yaman isimli sürücü karşıdan gelen otomobil ile çarpıştı. Yaman hayatını kaybederken diğer otomobilde 6 kişi yaralandı.

Bursa’nın Demirtaş Mahallesi’nde meydana gelen kazada Kadir Yaman’ın kullandığı araç direksiyon hakimiyetini kaybetti. Metrelerce savrulan otomobil orta refüjü aşarak, karşı yönden gelen Nihal Toker yönetimindeki otomobille çarpıştı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada, karşı şeride geçen otomobili sürücüsü Kadir Yaman otomobilde sıkışırken, diğer otomobilde bulunan Nihal Toker ile birlikte oğlu Y.E. Toker, Tuğba Kuşçu, Ömer Kuşçu, Şevval Kuşçu, E. Kuşçu yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler yaralıların yardımına koşarak, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar Bursa Şehir Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan bir çocuk babası Kadir Yaman burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tedavi altına alınan 6 yaralının ise sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren Kadir Yaman