Bursa’da kadın cinayeti! Uzaklaştırma kararı bitti, 11 gün sonra eşini bıçaklayarak öldürdü

Yayın tarihi: 17 Aralık 2023 Pazar 10:24 am - Güncelleme: 17 Aralık 2023 Pazar 10:24 am

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de Bursa’nın Yıldırım ilçesinden geldi. Uzaklaştırma kararı 11 gün önce biten Mustafa Ali Ayda (34) 4 çocuk annesi eşi Burcu Ayda’nın (32) evini basarak sol göğsünden bıçakladı. Burcu Ayda hayatını kaybetti, polis Mustafa Ali Ayda’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kadın cinayetlerinin sıklıkla gündeme geldiği Türkiye’de bir kadın daha cinayete kurban gitti. 2 aylık uzaklaştırma kararı 11 gün önce biten Mustafa Ali Ayda, 4 çocuk annesi eşi Burcu Ayda’nın yaşadığı eve geldi ve kapıda Burcu Ayda’yı bıçakladı.

KOMŞULARI BURCU AYDA’NIN VE ÇOCUKLARIN ÇIĞLIKLARINI DUYARAK YARDIMA KOŞTU

Burcu Ayda’nın ve çocuklarının çığlıklarını duyarak yardıma koşan komşuları, kadını kapının girişinde kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ayda, ağır yaralı olarak Kestel Devlet Hastanesine kaldırıldı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Tedavi altına alınan Burcu Ayda burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinden kaçan Mehmet Ali Ayda’yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adana’da kadın cinayeti! Halime Kaya’yı acımasızca katleden cani “Pişman değilim” dedi

Kaynak: TELE1