Burhan Kuzu’ya zehir zemberek sözler: ‘Senin o ağzını burnunu dağıtmak da bana düşer. Edepsiz çirkef’

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2019 Cuma 12:32 pm - Güncelleme: 9 Ağustos 2019 Cuma 1:19 pm

AKP eski milletvekili Burhan Kuzu’nun Necip Hablemitoğlu ile ilgili yaptığı paylaşıma eşi Şengül Hablemitoğlu’ndan büyük tepki geldi.

Kuzu, Twitter’dan yaptığı açıklamada Kaz Dağları’nda maden aramasına yönelik protestolarla ilgili olarak, “Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu, Alman Vakıfları ve Bergama Dosyası kitabında ‘Bergama’da altın aramasına direnen köylüler ve onlara destek çıkan sözde çevreciler aslında bir Alman komplosunun parçasıdır. Almanya rekabet kaygısıyla Türkiye’nin altın çıkarmasını istemiyor’ dedi ve öldürüldü” dedi.

Burhan Kuzu’dan Kadri Gürsel’e tehdit: Hâlâ akıllanmamışsın

’17 YIL KATİLLERİ BULAMADINIZ’

Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu ise Kuzu’nun mesajına şu yanıtları verdi:

AKP’li Burhan Kuzu’dan yeni parti kuracaklara flaş çağrı!

“Burhancım, #NecipHablemitoğlu 18 Aralık 2002 yılında Ankara’da öldürüldü. Senin partinin ilk iktidar döneminde. Ne ahlaksızsınız ki katilleri 17 yılda bulmak için zerre uğraşmadınız. Şimdi ağzına alırsan adını senin o ağzını burnunu dağıtmak da bana düşer. Edepsiz çirkef… Ahlaksızlar, edepsizler #15Temmuz olmasaydı #NecipHablemitoğlu soruşturma dosyasına ulaşamıyorduk. 14 yıl sonra ilk defa savcı gördük, dosyanın içi boşaltılmıştı. Bi de utanmadan altın diyor vırt diyor zırt diyor. Allah belanı versin…”