Burger King Sony PS5 mi dağıtacak?

Yayın tarihi: 15 Ekim 2020 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 14 Ekim 2020 Çarşamba 2:31 pm

Sony önümüzdeki ay satışa sunacağı yeni nesil konsolu PS5 için Burger King ile işbirliğine gitti. İşte konunun detayları.

Şu sıralar oyun dünyası önümüzdeki ay çıkacak olan yeni nesil konsollara kenetlenmiş durumda. Bilindiği üzere Sony PlayStation 5, Microsoft ise Xbox Series X / S ile oyun severlerin karşısına çıkacak.

İki konsolun da yurt dışındaki satış fiyatları 499 dolar / euro olarak açıklanmıştı. Xbox Series X’in Türkiye fiyatı 9300 TL olarak açıklanırken, Sony cephesinden PS5’in Türkiye fiyatı ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

Burger King

Yeni nesil konsolların çıkışına sayılı günler kala marka işbirlikleri de başladı. Bu konudaki ilk adım Sony ve Burger King‘ten geldi.

Sony ve Burger King‘in ortak olarak açıkladıkları kampanya dahilinde 1000 adet PS5 dağıtılacağı belirtildi. Şimdilik yalnızca Amerika’da geçerli olan kampanyada kullanıcıların yapmaları gereken tek şey ise Burger King’in mobil uygulaması üzerinden 5 dolarlık sipariş vermek. Her 5 dolarlık sipariş kullanıcılara yeni bir çekiliş hakkı kazandıracak.

Kullanıcılar uygulama üzerinden edindikleri kazı kazan kartları ile PlayStation 5 kazanma hakkına da sahip olacaklar. Bu çekilişte PS5 haricinde, PS5 oyunları ve PS Plus üyeliği de oyun severleri bekliyor olacak.

Tekrardan hatırlatalım. Bahse konu kampanya şimdilik yalnızca Amerika‘da geçerli. Yani Türkiye’de böyle bir durum söz konusu değil. Fakat önümüzdeki günlerde benzer bir kampanya ülkemizde de geçerli olabilir.

Kara delik bir yıldızı kayıt altında yuttu