Burcu Köksal’dan Özgür Özel’in sözlerine itiraz: DEM’lilerle yönetmeyeceğim net!

Yayın tarihi: 6 Mart 2024 Çarşamba 11:04 pm - Güncelleme: 6 Mart 2024 Çarşamba 11:44 pm

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, DEM Parti için söylediği sözü tekrarlayarak, ‘sürçülisan oldu’ diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karşı çıktı. Köksal paylaşımında, “Afyonkarahisar’ı DEM’lilerle ve HÜDA-PAR’lılarla yönetmeyeceğim… Net…” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın, Özgür Özel’in de katıldığı seçim koordinasyon merkezi açılışında kullandığı “Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak” ifadeleri siyaset gündeminde büyük yankı uyandırdı. Özel daha sonra Uşak’ta yaptığı açıklamada Burcu başkandan selam getirdim diyerek, “Küçük bir sürçülisan oldu. ‘Aman başkanım sen düzelt’ dedi. Afyon Belediyesi’nin de Uşak Belediyesi’nin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, Uşaklılara, Afyonlulara açıktır” dedi.

CHP’li Burcu Köksal: Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak

KÖKSAL: AÇIK VE NET

Köksal bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özel’in Uşak’taki konuşmasına itiraz etti. Köksal X sosyal medya hesabından “Açık ve net Afyonkarahisar’ı DEM’lilerle ve HÜDA-PAR’lılarla yönetmeyeceğim… Net…” paylaşımını yaptı.

Özgür Özel’den CHP adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti sözlerine düzeltme: Sürçülisan

Burcu Köksal’ın yaptığı paylaşım şöyle:

“Ben Suriyeliler amasız fakatsız lakinsiz Afyonkarahisar’dan göndereceğim diyorum, AKP mevcut işçileri çıkaracak PKK’lıları işe alacak diyorlar, ben emeklilere 4 ay doğalgaz ve Afet konusunda destek vereceğim diyorum, belediyeyi DEM’lilerle yönetecek diyorlar, rantsal dönüşüm değil garip gurabaya bedelsiz ev yapacağım diyorum, gizli kapılar ardında demlilerle görüşüyor diyorlar. Açık ve net Afyonkarahisar’ı DEM’lilerle ve HÜDA-PAR’lılarla yönetmeyeceğim… Net…” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Özel, kendisinin de üzerinde olduğu seçim otobüsünün üzerinde konuşan Köksal’ın sözlerine ilişkin Uşak’ta açıklamalarda bulunan Özel Burcu başkandan selam getirdim. Bu sırada Afyon’da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada küçük bir sürçülisan oldu. ‘Aman başkanım sen düzelt’ dedi. Afyon Belediyesi’nin de Uşak Belediyesi’nin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, Uşaklılara, Afyonlulara açıktır” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TELE1