Burcu Kıratlı Sinan Akçıl’a ‘maymun’ dedi! Düğünde birbirlerine girdiler

Yayın tarihi: 23 Ekim 2019 Çarşamba 3:26 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2019 Çarşamba 3:37 pm

Boşandıktan 20 gün sonra barışan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, Ferruh Taşdemir’in düğününde birbirlerine girdiler.

Geçtiğimiz aylarda bir anda tek celsede boşanan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, boşanmanın üzerinden 20 gün geçmişken hem şaşırtmış hem de hayranlarını sevindirmişti. Yeniden evlenecekleri konuşulan Akçıl ve Kıratlı, yeniden kavga ettiler.

Düğünde ikili arasında gergin anlar yaşandı

İkinci kez evlenmek için hazırlıklar yapan çift, geçtiğimiz gün Ferruh Taşdemir’in düğününe beraber katıldılar. Düğünde ikili arasında gergin anlar yaşandı.

İddialara göre, Sinan Akçıl, basın mensuplarına röportaj vermek isteyince kriz çıktı. Sinan Akçıl’ın röportaj vermesini istemeyen Burcu Kıratlı, “Medya maymunu musun? Ne gerek var?” diyerek tepki gösterdi.

Burcu Kıratlı’nın Sinan Akçıl’a ‘maymun’ demesiyle daha da gerilen çift, düğün hazırlığıyla meşgul olan otel mutfağına girdiler. İddialara göre, kavga mutfak çalışanlarının önünde tüm şiddetiyle devam ederken Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl’a vurdu.

ARKA KAPIDAN GİTTİLER

Bir anda gerilen çift, kavga ederek düğün hazırlığıyla meşgul olan otelin mutfağına girdiler. Kavga mutfak çalışanlarının önünde tüm şiddetiyle devam ederken Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl’a vurdu. Kavgası zor biten ikili, mutfak çalışanlarının yardımıyla arka kapıdan çıkarak oteli terk etti. Burcu Kıratlı’nın giydiği kıyafet nedeniyle basın mensuplarının görüntü almasını istememesinden kaynaklandığını söyledi.