Burcu Biricik “bekaret testi” sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu

Yayın tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba 2:30 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2021 Çarşamba 2:36 pm

Camdaki Kız dizisinde ‘Nalan’ karakterini canlandıran Burcu Biricik, dizideki “bekaret” testi sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu. Biricik, “Bekaret sahnesine gelen tepkilere katıldığım noktalar var. Fakat bunları konuşmak ve tartışmak güzel bir şey. Çünkü artık bunları bıraktık. Ben artık bundan sonra oynamak istediğim şeylerde başka kadınlar görmek istiyorum” dedi.

YouTube’da yayınlanan Teras Noir programına konuk olan oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız’da yer alan “bekaret” testi sahnesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Biricik, “Bekaret sahnesine gelen tepkilere katıldığım noktalar var. Fakat bunları konuşmak ve tartışmak güzel bir şey. Çünkü artık bunları bıraktık. Ben artık bundan sonra oynamak istediğim şeylerde başka kadınlar görmek istiyorum” diye konuştu.

ANNESİNİN ZORUYLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri annesi Feride tarafından zorla jinekoloğa götürülerek, cinsel şiddete maruz bırakılmıştı. Dizide, annesinin isteği üzerine ‘bekaret’ testine giden Nalan’ın, çocukluğunda da aynı durumu yaşadığı görüldü.

Camdaki Kız’da yer alan ‘bekaret’ testi sahnesi tepki çekti: Hazal Kaya TT oldu

Gülçin Ergül’ün annesi kızının son durumunu paylaştı