Burak Elmas ibra edilecek mi? İşte Fatih Terim’in kararı

Yayın tarihi: 25 Mart 2022 Cuma 12:55 pm - Güncelleme: 25 Mart 2022 Cuma 12:55 pm

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurul toplantısı yarın gerçekleştirilecek. Teknik direktör Fatih Terim, Burak Elmas ve yönetimini ibra etmeyecek.

Galatasaray’da yarın yapılacak mali genel kurul toplantısına teknik direktör Fatih Terim’in de katılacağı belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının toplantıyı önden izleyeceği ve Burak Elmas yönetimini ibra etmeyeceği aktarıldı.

Galatasaray’da Burak Elmas ve yönetimi için yarın kritik gün. Sarı-Kırmızılı kulüp, yıllık olağan mali genel kurul toplantısı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kulüp üyeleri Elmas ve yönetimi için ibra kararı verecek.

Galatasaray’ın eski teknik direktörü ve kulüp üyesi Fatih Terim’in toplantıya katılma durumu merak ediliyordu.

FATİH TERİM İBRA EDECEK Mİ?

Milliyet gazetesinin haberine göre teknik direktör Fatih Terim yarın gerçekleştirilecek toplantıya katılacak ve süreci en önden izleyecek. Terim ayrıca Burak Elmas ve yönetimini ibra etmeyecek.

Haberde 68 yaşındaki çalıştırıcı kongrede konuşma yapmayacağı belirtildi. Terim’in yönetimin ibra olmaması konusunda birçok üye ile de temasta bulunduğu, bu konuda öncülük ettiği ifadeleri yer aldı.