Burak Akkul’dan sevindiren haber! Koronavirüsü yendi…

Yayın tarihi: 27 Mart 2020 Cuma 1:13 pm - Güncelleme: 27 Mart 2020 Cuma 1:13 pm

Koronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Çok Gezenti program sunucusu Burak Akkul, virüsü yendi. Akkul’un salgını yenmesi de virüs korkusu yaşayan herkese bir umut oldu.

Teve 2 ekranlarında eşi Seda Akkul ile Çok Gezenti isimli bir program yapan sunucu Burak Akkul, yurt dışından döndükten sonra koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi gören Akkul’dan müjdeli haber geldi.

Yakını Koronavirüs’e yakalanan sunucu Burak Akkul ve eşinin durumunu anlattı

5 SEMPTOMDAN 4’ÜNÜ YENİ

Yeni Asır’da yer alan habere göre: Zorlu günleri atlatan Akkul’dan güzel haberler gelmeye başladı. 5 semptomdan 4’ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı öğrenildi. Tedavisinde yeni gelen ilaçların kullanıldığı bilgisine ulaşılan Burak Akkul’un kötü günleri geride bırakıyor. Akkul’un dünyaya yayılan ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan virüsü yenmesi de salgından korkanlara bir umut oldu.

Koronavirüse yakalanan Burak Akkul’un eşi Seda Akkul’dan açıklama

KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Yurt dışında ülkelere gezerek program yapan Burak Akkul, iş için gittiği Londra’dan döndükten kısa bir süre sonra öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmişti. İlk olarak boğaz enfeksiyonu teşhisi konulan ve sonrası durumu ağırlaşan Akkul’un koronavirüs testi pozitif çıkınca tedavi altına alınmıştı.

5 gündür karantinada olan sunucu Burak Akkul’un koronavirüs testi pozitif çıktı!

NE OLMUŞTU?

Sunucu Burak Akkul, geçtiğimiz hafta Twitter hesabından bir video yayınlayarak koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığını söylemişti. Test sonucu pozitif çıkan Akkul’un tedavisine karantina altında devam edilmişti. Hastanede odasından bir kanala bağlanarak yaşadığı süreci anlatan Akkul “İngiltere’den gelince evdeki 2. günümde ağırlaştım. Ateşlenince hastaneye gittik, serumlar verilince ateş düşüyor ancak gün içinde 3-4 defa yeniden yükseliyordu. Çok ihtimal vermedim. Tekrar ateşlenince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Bugün hastanede 5. günüm ve koronavirüs test sonuçlarım pozitif çıktı. Ama bugün ilk defa ateşli öksürük yoktu. 6 gündür bu hastalığı çekiyorum. Kimden nasıl bulaştığını bilmek mümkün olmuyor” diyerek hastalığın nasıl ilerlediğini anlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaşan Akkul yoğun bakıma alınmış eşi de belirtiler sonrasında karantina altına alınmıştı.