“Burada uyuşturucu satmayın” diyen yaşlı kadına taş ve sopayla saldırdılar

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 6:10 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 6:13 pm

Batman’da evinin yakınlarında uyuşturucu sattığı iddia edilen kişilere “Burada uyuşturucu satmayın” diyen 74 yaşındaki Vesile Çiftçi iki kişi tarafından taş ve sopalarla saldırıya uğradı. Polis iki kişiyi gözaltına aldı.

Batman’da Seyitler Mahallesi’nde Vesile Çiftçi, evinin etrafında gördüğü kişilere “Burada uyuşturucu satmayın’” dedi. 74 yaşındaki kadın kendisine tepki gösteren altı kişilik gruptaki biri kadın iki kişinin taşlı sopalı saldırısına uğradı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çiftçi, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  Çiftçi, tedavisinin ardından şüphelilerden şikayetçi oldu. Polisin yaptığı çalışmayla iki kişi gözaltına alındı.

SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganlardan kadın şüphelinin Çiftçi’nin saçını çektiği ve taş fırlattığı, erkek şüphelinin ise başına sopayla vurduğu görüldü.

Vesile Çiftçi’nin oğlu Şakir Çiftçi, annesinin evinin yakınlarında uyuşturucu satan kişilere tepki gösterdiği için darbedildiğini iddia ederek, “Olayı duyup ulaştığımızda annem baygın haldeydi. Ben ambulansı aradım, emniyeti aradım. Ondan sonra baygın halde annemi hastaneye götürdüm” dedi.

Sokak röportajında “Uyuşturucu satıyorum, dolandırıcılık yapıyorum” diyen genç gözaltına alındı