Bülent Korkmaz: Mevcut kadroyla play-off bile imkansız

Yayın tarihi: 30 Haziran 2022 Perşembe 9:43 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 9:43 pm

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, takım antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yeni transferlerin gerekliliğine değinen Korkmaz, “Mevcut kadro ile play-off’lara kalmamız bile imkansız” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’nde antrenman gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde teknik direktör Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.

Korkmaz, “Mevcut kadro ile birinci ya da ikinci olmamız, hatta play-off’lara kalmamız bile imkansız. Transferler şart. 3-4 değil, alternatifleri ile bayağı bir transfer yapmamız gerekir” dedi.

Korkmaz açıklamasında, “Başlarken 13 kişiydik. 4-5 tane genç oyuncumuz vardı. Bu bir haftalık süreçte oyuncularımız gerçekten çok iyi çalıştı. Fiziksel olarak iyi antrenman yaptılar. Son birkaç gündür fiziksel ve taktik antrenmanına geçtik. Mevcut oyuncu grubu ile çalışıyoruz, ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Biz, 28’inde Erzurum’a gitmeyi düşünüyorduk ama transferler olmayınca 1 Temmuz’a erteledik. O da olmayınca burada antrenmanlar istediğimiz gibi gittiği için, hava da müsait olduğu için, 6 Temmuz’da Erzurum’a gideceğiz. 7 Temmuz’da bir hazırlık maçı yapacağız. 8’inde ise antrenman yapıp 3 günlük izin vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Çaykur Rizespor seçime gidiyor