Bülent Ersoy’dan Mustafa Keser’e: Oturduğum koltuk ona battı

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 2:22 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2021 Çarşamba 2:23 pm

Bülent Ersoy kendisi için “Seni Diva değil divan yaparlar” diyen Mustafa Keser‘e “Benim oturduğum koltuk ona battı” diye yanıt verdi.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in yaptığı ‘Benzemez Kimse Bize’ programı Star TV tarafından yayından kaldırılırken, ikili arasındaki söz düellosu sürüyor.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Ersoy, Keser’in “Seni Diva değil divan yaparlar” sözlerine yanıt verdi. “Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm” diyen Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

“Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu? Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiçbir dirhem sevgi kalmaz. Diva denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Herkes bu konuyu işledi, benim de cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım.”

Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a çok sert sözler: Seni ‘diva’ değil ‘divan’ yaparlar