Bülent Ersoy’a şifreli ve asansörlü mezar! Maliyeti dudak uçuklattı

Yayın tarihi: 21 Haziran 2022 Salı 3:03 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 3:03 pm

“Ben standart mezara sığmam” sözleriyle gündem olan Bülent Ersoy’un mezarının asansörlü ve şifreli olacağı öğrenildi. Mezarın maliyetinin 1,5 milyon lira olacağını bildiren menajeri Fevzi Siverek, “Bülent Ersoy’u gömmek istemem tabii benim 27 senelik hem dostum hem ailem” dedi.

Bülent Ersoy, geçen yıl vefat eden babası Fikret Erkoç’un mezar yerinin kazıldığı sırada “Dar değil mi? Ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki” soruları  üzerine menajeri Fevzi Siverek’in “Sana daha büyük yapacağız” sözleri gündem oldu.

Al Sana Haber’e bağlanarak açıklamalarda bulunan Siverek, “Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye’de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy’un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız” dedi. Siverek sözlerini şöyle sürdürdü:

“BÜLENT ERSOY’U GÖMMEK İSTEMEM TABİİ”

“Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansörde şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Eğer benden önce Hakk’ın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy’u gömmek istemem tabii benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır”

Siverek “Bir bütçe ayırdık. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1,5 Milyon TL tutar” dedi.

SOYLU’DAN  RİCA ETMİŞTİ

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde de mezarı hakkında açıklamada bulunarak, “Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli” demişti.