Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe’yi savundu: Hayvanseverler kusuruna bakmasın

Yayın tarihi: 17 Mart 2022 Perşembe 12:11 pm - Güncelleme: 17 Mart 2022 Perşembe 12:16 pm

Bülent Ersoy, “Saldırgan sokak köpekleri zehirlensin” diyen Yıldız Tilbe‘ye destek çıktı, “Asla kötü bir niyetle söylemedi” dedi.

Modacı Pınar Kerimoğlu’nun Etiler’deki doğum gününe katılan şarkıcı Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe’nin sokak köpeklerini hedef alan paylaşımlarına ilişkin konuştu.

Tilbe’ye destek çıkan Ersoy, “Ben kürk giyerim ama kürk giymek ayrı. Canlıyı yaratan Allah, onun canını almak da Allah’a mahsus… Bunu istemek çok insani bir şey değil ama inanınız Yıldız’ın evi de hayvanat bahçesi gibi, kediler üstünde… Asla kötü bir niyetle söylemedi. 5 yaşındaki çocuk parçalanınca üzüntüsünden bir anda yazdı. Hayvanseverler onun kusuruna bakmasın, kızmasınlar ona…” dedi.

Sokak köpekleri zehirlensin diyen Yıldız Tilbe’nin konseri iptal edildi

‘BÖLGE HALKI ZEHİRLİ ET VERSİN’ DEMİŞTİ

Yıldız Tilbe (55), son dönemde yaşanan köpek saldırılarının ardından yaptığı “Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!” şeklindeki paylaşımla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları ‘yıldıztilbehaddinibil’ hashtagi ile tepki toplamıştı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Tilbe, daha sonra masum köpeklerden özür dilediğini belirterek, hakkında yapılan yorumlara yanıt vermişti.

Yıldız Tilbe’nin paylaşımlarına karşı harekete geçen İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı.

Suç duyurusunun ardından Kıbrıs’taki bir otel de şarkıcıyı konser listesinden çıkardıklarını belirtmişti. Otelden yapılan açıklamada, “Tilbe, hayvanlar hakkında verdiği utanç verici demeçten ötürü bünyemize ait tüm otellerimizin ve tesislerimizin konser listesinden süresiz olarak çıkarılmıştır” denilmişti.

Yıldız Tilbe’ye tepki yağdı: Sanatçı topluma kin, nefret aşılamaz