Bülent Ersoy: Sayın Soylu’dan istirham ettim, mezar yerim belli

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 9:50 am - Güncelleme: 20 Haziran 2022 Pazartesi 9:59 am

Ben standart mezara sığmam ki” sözleriyle gündem olan Bülent Ersoy gazetecilerin sorusu üzerine mezar yerinin belli olduğunu söyledi. Ersoy, “Sayın İçişleri Bakanı’ndan istirham ettim” dedi.

Şarkıcı Bülent Ersoy, hafta sonu Ankara’da bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Orijinal takılara olan merakıyla bilinen Ersoy, yine pırlanta takıları ve Katar’dan getirttiği 1 milyonluk çantasıyla dikkat çekti.

Burada gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ersoy, mezar yeriyle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istediğini söyledi. Medyaradar’ın aktardığına göre Ersoy, “Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli” dedi.

NE OLMUŞTU?

Bülent Ersoy’un babasının cenaze töreninde mezara bakarak söyledikleri sosyal medyada gündem olmuştu. Bülent Ersoy annesinin ardından geçtiğimiz yıl ekim ayında babası Fikret Erkoç’u kaybetti.

Medyaradar’da yayınlanan görüntülere göre mezar başında bekleyen Bülent Ersoy, yanındaki kişiye “Çok dar değil mi?” şeklinde bir soru yöneltiyor.

“Yok standart” yanıtını alan Ersoy, ardından “Ee ben ne olacağım? Ben standarda sığmam ki?” diyor. Ersoy’un yanında duran kişi ise, “Sana daha büyük yapacağız” yanıtını veriyor.

Bülent Ersoy mezara sığamayacağı için endişe duydu