Bülent Ersoy canlı yayında Arto’yu azarladı: Yalancısınız yalancı!

Yayın tarihi: 6 Haziran 2024 Perşembe 5:07 pm - Güncelleme: 6 Haziran 2024 Perşembe 5:07 pm

Bülent Ersoy bir televizyon programında menajeri hakkında iddialarda bulunan Arto’yu canlı yayında azarladı. Ersoy, menajer Haluk Şentürk hakkında konuşan Arto’ya, “Siz yalancısınız, yalancı” diyerek bağırdı.

Şarkıcı Arto’nun, Hande Sarıoğlu ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz programının bugünkü gündemi Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk oldu. Menajeri Haluk Şentürk hakkında konuşan Arto’ya, Bülent Ersoy çok sinirlendi. Canlı yayına telefonla bağlanan Ersoy sözlerine, “Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, ‘Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize’ dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim” diyerek başladı.

Bülent Ersoy’un vasiyetinde Süleyman Soylu detayı

O sırada Arto ise Haluk Şentürk’ün eski arkadaş olduklarını ve hatıralarının olduğunu söyleyerek kendisini savundu. Bunun üzerine Bülent Ersoy daha da sinirlenerek, “Siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağı kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı” dedi.

Kaynak: TELE1