Tiyatrocu Bülent Emrah Parlak bıyıklarına veda etti

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2019 Çarşamba 2:56 pm - Güncelleme: 28 Ağustos 2019 Çarşamba 3:51 pm

Bülent Emrah Parlak, bıyıklarını kesti. Paylaştığı video takipçilerini kahkahaya boğdu

Bülent Emrah Parlak, bıyıklarını kesti. Paylaştığı videolarla görenlere kahkaha attırdı. Tiyatrocu Bülent Emrah Parlak, bıyıklarını keserek, imaj değiştirdi. Twitter’dan iki tane video paylaşan Bülent Emrah Parlak, izleyenleri güldürdü.

 

İşte Parlak’ın  izleyenleri güldürdü O videolar:

 

Bülent Emrah Parlak’tan acı veda.  Ünlü tiyatrocu oyuncusu Bülent Emrah Parlak, bıyıklarını kesti. arabesk müzikle birlikte  paylaştığı o videoları görenlere kahkaha attırdı.

Emine Bulut olayında hepimiz suçluyuz

Tiyatrocu Bülent Emrah Parlak geçen günlerde Abdurrahman Dilipak’ın “Emine Bulut olayında hepimiz suçluyuz” sözlerine “Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu” yanıtını vermişti.

 

Bülent Emrah Parlak: Kölelik var şu anda ama bu düzen çökecek

Kölelik var şu anda ama bu düzen çökecek

Öte yandan geçtiğimiz aylarda oyuncu Bülent Emrah Parlak, Tiyatro Bal Porsuğu adını verdiği tiyatronun ilk oyununu Bülent Beyin Hikâyesi ile sahneliyor. Burcu Biricik, Barış Arduç, Sarp Apak, Şahin Irmak, Ersin Korkut, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Necip Memili, Melis Birkan, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Erdem Baş ve Murat Eken’in diğer organları canlandırdığı bu iki perdelik komedi üzerine Parlak değerlendirmelerde bulundu.

Bülent Emrah Parlak’ın siyasete ilişkin “Dünyada modern kölelik dediğimiz şeyin en ağır hâlini görüyoruz şimdi. Neo-liberal sistemin zirvesi ve çöküşü. Çöküşü biraz kötü olacak ama oraya doğru gidiyoruz” açıklamaları dikkat çekti.

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için

Oyundan bir cümle söyleyeyim: “Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. Birlik olma, birlikte mücadele edebilme.” Bu aslında içeri baktığınızda toplumsal karşılığını görebilirsiniz. Beyin bir lider, evet. Ama lider vasıfsızsa, n’olacak? Ben oyunda kızıp, isyan edip omuriliğe diyorum ki, “1 dakika ben olmasam bu bedeni yönetebilir misiniz acaba?” Doğru… Ama sen 1 dakika dışındaki dakikalarda bedeni yönetirken neler yaptın? Onlara ne verdin de karşılığında ne bekliyorsun? Senin karaciğerin, senin miden… Senin gibi davranacak o da. Bu birlikte olamama ve liyakat sorununu ortaya çıkarıyor. Beyin lider ama diğerleri olmasa hiçbir şey yapamaz.