Buket Aydın’ın yalanladığı ilişki bu defa fotoğrafla belgelendi

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 1:04 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 5:54 pm

Emir Sarıgül’le bir arabanın içinde çekilen fotoğrafının ortaya çıkmasından sonra çıkan aşk dedikodularını net bir dille yalanlayan Buket Aydın’ın bu defa dedikoduları ispatlar nitelikte bir fotoğrafı ortaya çıktı.

 

Mayıs ayı başında Demirören Medya’daki görevlerinden istifa eden ardından da eşi Erce Baykal’dan boşanan Buket Aydın‘ın Emir Sarıgül’le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aydın, bu iddiaları yalanlayıp “arkadaşız” dese de ortaya çıkan yeni bir fotoğraf yaşanan aşkı ispatlar nitelikte.

Kanal D’den istifa eden Buket Aydın’dan flaş açıklamalar: İntikamım acı olacak

SAMİMİ POZ

Şu sıralar bir yerde çalışmayan spiker Buket Aydın’ın iş adamı Emir Sarıgül’le birlikte samimi pozlar verirken çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Aydın, daha önce Emir Sarıgül‘le bir aracın arkasında çekilen fotoğrafının yayılması üzerine açıklama yapmış ve “Telefonumda ve instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan sadece birini alıp kötü niyetli biçimde servis edenleri Allah’a havale ediyorum. Arkadaşım Emir Sarıgül’den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Eşinden boşanan Buket Aydın’dan Emir Sarıgül ile çekilen fotoğrafı hakkında açıklama

AKP’li Mehmet Metiner çark etti: Soylu ile abi kardeşiz