Buket Aydın muhalefeti hedef aldı: Erdoğan’a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş

Yayın tarihi: 8 Nisan 2023 Cumartesi 3:34 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2023 Cumartesi 3:42 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a hakaret etmediği için lince maruz kaldığını öne süren Buket Aydın muhalefeti “Erdoğan’a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş” sözleriyle hedef aldı.

Kanal D Haber’de sunuculuk yaptığı dönemde tanınan Buket Aydın ‘Haber Et’ isimli YouTube kanalında haftalık gündemi değerlendirdi, seçimle ilgili konuştu. Muhalefeti hedef alan Aydın, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmediği için lince maruz kaldığını iddia etti.

‘NEREYE OY VERECEĞİMİ NEREDEN BİLİYORSUNUZ’

Aydın şunları söyledi: “Ben tarafsızım. Ben sayın Erdoğan’ı eleştirmek zorunda değilim. Ben zaten Kılıçdaroğlu’nu da eleştirmiyorum. Ben zaten AK Partili falan da değilim. Ben diğer meslektaşlarım gibi ‘şu partiye oy vereceğim’ de demiyorum. Siz benim nereye oy vereceğimi nereden biliyorsunuz?

İttifakların ve partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu

‘GÖZÜNÜZE PERDE İNMİŞ’

Bu zihniyetle ülke yönetmeye kalkacaksanız altında kalırsınız bu işlerin. Demokrasiden anlamayan sizsiniz. Sizden hiçbir şey olmaz. Gözünüze perde inmiş. Sayın Tayyip Erdoğan’a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş. Gerekirse HDP gelsin, gerekirse özerklik gelsin. FETÖ’cülerle, teröristlerle kol kola girelim ama Erdoğan gitsin diyorsunuz. Ben buna hayır diyorum. Ben buna hayır diyorum.”

Aydın son olarak, “Sorduğum soruların cevabını vatandaşlar da merak ediyor” dedi ve ardından Millet İttifakı’nın yaptığı siyasi açıklamaları eleştirdi.

ABD TRT’nin basın kartlarını iptal etti!

AKP medyasının ‘tiyatro’ dediği haber yalan çıktı, yargıya taşındı