İşte günün öne çıkan magazin olayları

Yayın tarihi: 31 Ocak 2020 Cuma 11:47 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2020 Cuma 5:24 pm

Bugün de magazin gündemi oldukça yoğundu!..  Magazin dünyası bugün, “Konser sırasında ettiği küfür nedeniyle tepki çeken İrem Derici’yi, kitabında kendisiyle önceden aşk yaşadığını iddia eden Mustafa Sandal hakkında konuşan Defne Samyeli’yi, değişimiyle herkesi şaşırtan, İşte Benim Stilim yarışmacısı Niran Yalaz’ı, geçtiğimiz günlerde cinsel içerikli filmi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşen Edis’i, Bornozlu fotoğrafıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Hakan Kakız ve kendisine yorum yapan bir takipçisine verdiği cevabı” konuştu.

İşte magazin dünyasında “Bugün de gıybete doyduk!” dedirten haberler:

 

Kızılay’ın bağış tezgahı! Başkanın 7 şirketi Kızılay’a ortak. İstanbul’da Koronavirüs bilmecesi. Sivas katiline Erdoğan affı… 31 Ocak Günün özeti


1 – Konser sırasında ettiği küfür nedeniyle tepki çeken İrem Derici, konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Kocaeli’nin kayak merkezi Kartepe’de sahne alan İrem Derici, Kalbimin Tek Sahibine şarkısını söylerken meleklerle ilgili bölümünde parçayı yarıda kesip “Melekler g*tümü yesin.” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, organizasyonlarına bir daha Derici’yi çağırmama kararı aldı.

İrem Derici konuya ilişkin, “Bahsi geçen melekler, o melekler değil. Melek benim vokalistim. Ben hep argo konuşan ve ara sıra ağzından küfür kaçıran bir kadınım. Bu değişmiyor, yapacak bir şey yok. Konuyla alakalı yine de üzülen, kırılan varsa özür dilerim.” açıklamasında bulundu.

 2 – Defne Samyeli, kitabında kendisiyle önceden aşk yaşadığını iddia eden Mustafa Sandal hakkında konuştu.

 


Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde çıkarttığı ve kendi hayatını anlattığı ‘Beni Ağlatma‘ kitabında yıllar önce Defne Samyeli ile aşk yaşadıklarını iddia etmiş; Defne Samyeli ise bu iddiayı yalanlayarak Mustafa Sandal’a dava açacağını söylemişti. Defne Samyeli, önceki gün Mustafa Sandal’ın kendisiyle ilgili bölümü kitabından çıkartacağını hatırlatan muhabirlere, “Ben ‘Dava açacağım’ deyip açmayanlardan değilim. Kararım kesin.” dedi.

 

 3 – Haluk Levent gibi rock müziğin önemli isimlerinin menajerliğini yapan Gizem Utku, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti!

 

Pendik Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi görev Gizem Utku’nun zamansız ölümü, müzik dünyasını adeta yasa boğdu. Haluk Levent, Gizem Utku’nun vefatını Twitter hesabından, “Canım Gizem… Cennette de dans edeceksin hep!” sözleriyle duyurdu…

 

4 – İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Niran Yalaz, değişimiyle herkesi şaşırttı! 

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Niran Yalaz, estetikle birlikte resmen bambaşka birine dönüştü. Burun estetiği yaptıran genç model, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflardaki değişimiyle, sosyal medyayı şaşırttı.


5 – Survivor 2020’nin kadrosunda, şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan da yer alacak! 

 

16 Şubat’ta, Ünlüler – Gönüllüler konseptiyle ekrana gelecek olan Survivor yarışmasına, Ersin Korkut’un ardından Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’ın katılacağı da belli oldu. Bakalım neler olacak.

 

6 – Geçtiğimiz günlerde cinsel içerikli filmi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşen Edis, konuyla ilgili konuştu! 

 

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya bir cinsel içerikli film-videosu düşmüş, bunun da şarkısı Edis’e ait olduğu iddia edilmişti. Videonun daha sonra Edis’e çok benzeyen birine ait olduğu anlaşıldı ancak Edis konuyla ilgili konuştu. Habertürk’e konuşan Edis, “Arkadaşlar o şahıs ben değilim. O video yüzünden babam kalp krizi geçiriyordu. Annem ve babam çok kötü oldu. Babama ben olmadığımı söyleyince rahatladı. Zaten o kişi de ifşa oldu.” yorumunu yaptı.

 

7 – Bornozlu fotoğrafıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Hakan Kakız, kendisine yorum yapan bir takipçisine verdiği cevapla gündem oldu!

 

 

Geçtiğimiz günlerde memelerinin göründüğü bir fotoğrafı paylaşan Hakan Kakız, bu gönderinin konuşulmasının ardından başka bir fotoğraf paylaşarak; “Tamam kapattım memelerimi” notunu düştü. Bir takipçisinin “Hakan sen kestirdin mi?” yorumu karşısında ise, “Sana kesilmiş mi lazım” yorumunu yaptı! ? Ne desek bilemedik.