Buca Belediyesi otizme sporla dikkat çekti

Yayın tarihi: 2 Nisan 2021 Cuma 6:47 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 6:47 pm

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Buca’nın özel çocuklarıyla Buca Belediyesi Yenigün Spor Tesisleri’nde bir ayara geldi. Çocuklarla sohbet edip top oynayan Başkan Kılıç, otizme sporla dikkat çekti.

Engelsiz bir kent hedefiyle tüm engellilerin hayatını kolaylaştırmak için projelerini hayata geçiren Buca Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizme sporla farkındalık yarattı.
Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği kapsamında, otizmli çocuklar ve bireyler ile Yenigün Spor Tesisleri’nde bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, çocuklarla sohbet etti, içerisinde spor kıyafetlerinin yer aldığı spor çantaları hediye etti.

BAŞKAN KILIÇ ÖZEL ÇOCUKLARLA KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımın olduğu etkinlikte, özel çocukların ve bireylerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erhan Kılıç, futbol sahasında çocuklarla keyifli zaman geçirdi. Karşılıklı sohbet edip top oynayan Başkan Kılıç, kaleye geçerek penaltı çekişti.