Bu yıl 3 farklı Apple Watch gelecek

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:00 pm - Güncelleme: 1 Mart 2022 Salı 2:38 pm

Apple bu yıl 3 farklı akıllı saat modeli çıkarmayı planlıyor. Görünen o ki Apple, uygun fiyatlı Apple Watch modelini bu yıl gerçeğe dönüştürecek.

Bu yıl 3 farklı Apple Watch gelecek! İşte detaylar! Apple için yapılabilecek en basit ve en kısa tanımlamalardan biri sanıyoruz “oyun kurucu” olacaktır. Öyle ki girdiği sektördeki tüm kuralları değiştiren ve hatta çoğu zaman kaldırıp baştan yazan, çoğu zaman piyasanın en önemli ismi pozisyonuna kısa bir sürede gelmeyi başaran, çıkarttığı modellerle sektöre yön veren bir markaya daha başka nasıl bir tanımlama yapılabilir ki?

Akıllı saat piyasasına da rakiplerinden biraz daha geç bir zamanda ve daha dar bir ürün yelpazesiyle giren Apple, yine de yıldan yıla sektördeki ağırlığını arttırarak dünyanın en çok akıllı saat satan ikinci markası konumuna geldi.

 

Apple Watch

Aslında Amerikalı şirket için gizli birinci de diyebiliriz çünkü liderlik koltuğunda oturan Xiaomi’nin, akıllı saatin yanında akıllı bileklik ve bantları da bu kategoride sayılıyor.

İşte belki de bu durumu göz önünde bulunduran Apple, gelecek yıla 3 farklı Apple Watch modeliyle girmeyi planlıyor. Bu modellerden ilki Apple Watch Series 8 olacak.

Saat kategorisinde amiral gemisi pozisyonunu alacak olan bu saatin haricinde, ayrıca bir fiyat performans ürünü olarak Watch SE 2 ve zorlu koşullarda kullanmayı sevenler için tasarlanan üçüncü bir Apple Watch modeli olacak. Ancak şimdilik bu üçüncü modelin ismi veya özellikleri konusunda net bir bilgimiz yok.

Facebook, Ukrayna’daki sahte hesapları kapattı