Bu sözleri Erdoğan söyledi: İki ayyaş, sürtük, özürlü, cibilliyeti bozuk

Yayın tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba 3:06 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba 3:16 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında Gezi Parkı anmasına katılanlara “Çürük, sürtük” diyerek hakaret etti. Erdoğan daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve şu anki ittifak ortağı Devlet Bahçeli’ye de hakaret etmişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Gezi Direnişi’nin yıl dönümü nedeniyle Taksim’de bir araya gelen yurttaşlara “Bunlar çürük, sürtük” diyerek hakaret etti. Erdoğan Gezi Direnişi’nin olduğu dönemlerde eylemcilere çapulcu demişti.

Erdoğan daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Kalibresi bozuk, cins, cibilliyet bozuk, sen adam değilsin” diye hakaret etmişti.

Erdoğan’dan ‘sürtük’ hakareti

TİP’Lİ VEKİLLERE PROVAKTÖR

TİP Milletvekilleri Erkan Baş, Serra Kadıgil ve Ahmet Şık Gezi Direnişi’nin yıl dönümü nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne pankart asmıştı. Erdoğan grup toplantısında, “Bu siyasetçi görünümlü provokatörler” diyerek TİP Milletvekillerine hakaret etti.

ORTAĞI BAHÇELİ’YE DE HAKARET ETMİŞTİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı’nda ortağı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de geçmişte, “MHP’nin başında olan zat sen zaten uçma özürlüsün” diye hakaret etmişti.

İKİ AYYAŞ

Erdoğan’ın “İki ayyaş” sözleri de kamuoyunda çok tartışılmıştı