Bu kulaklık ateş ölçebiliyor

Yayın tarihi: 22 Şubat 2022 Salı 8:00 am - Güncelleme: 20 Şubat 2022 Pazar 11:53 pm

Son zamanlarda piyasaya sürdüğü ürünlerle adından bahsettiren Honor , bir kez daha farklı bir ürün piyasaya sürerek yine çok konuşulmayı hedefliyor. Ateş ölçen kulaklık.

Huawei’nin yaşadığı çalkantılı süreçler neticesinde sattığı ve bir süredir Huawei’den bağımsız bir marka olarak yaşamına devam eden Honor, yavaş başladığı yarışta hızını arttırmaya devam ediyor. Şirketten geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, 2022 Mobil Dünya Kongresi’ne katılacağı duyurulmuştu. Honor’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre ise, şirketin bu kongrede Honor Magic 4 serisini tanıtacağı söylenmişti. Ancak bugün ortaya çıkan bir bilgi, şirketin planlarının sadece Magic 4 ile sınırlı olmadığını gösterdi.

İnternete sızdırılan bilgilere göre, Çinli teknoloji şirketi bu kongrede akıllı telefonun yanı sıra bir de akıllı kulaklık modeli tanıtmayı hedefliyor. Honor Earbuds 3 Pro isimli bu yeni akıllı kulaklığı rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise vücut ısısını ölçebilmesi.

 

Ateş ölçen kulaklık

Bugüne kadar hiçbir akıllı kulaklık modelinde bulunmayan bu özellik, Honor Earbuds 3’ü bir anda rakiplerinin önüne geçirebilir. Üstelik, kulaklığın tek önemli özelliği de bu değil. Amiral gemisi sınıfına ait olduğu belirtilen cihazda aktif gürültü engelleme desteği, düşük gecikme modu, dokunmatik kontrol, şeffaf mod, uzun pil ömrü ve hızlı şarj desteği gibi özellikler mevcut.

Fiyatı konusunda şu an için herhangi bir açıklamanın gelmediği Honor Earbuds 3’ün tasarımı ise, bir önceki model olan Honor Earbuds 2 SE’yi andıracak. Bakalım Honor, çift cephede birden vereceği bu yeni mücadeleden nasıl bir başarı ile ayrılacak.

Deadpool, Doctor Strange 2’de karşımıza çıkacak mı?