Bu kripto paralar tahmin edilenden çok daha fazla yükselebilir

Yayın tarihi: 31 Ekim 2021 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 1 Kasım 2021 Pazartesi 12:54 pm

Altcoin Daily sunucusu ve popüler kripto analisti Aaron Arnold, Kasım ayında bu kripto paralar hakkında olumlu konuştu. Ona göre bazı kripto paralar çok ciddi şekilde artış gösterecek.

Bunlar arasında ilki Polygon (MATIC) olacak gibi görünüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine göz diken kripto para devi hazır diyebiliriz.

Polygon Proof of Stake üzerinden yapılan Blockchain işlemleri 1 milyarı geçti. Sadece bu bile kripto para devinin ciddi bir ölçüde yükseliş yakalayacağını gösteriyor. En azından analistler bu konuda hemfikir diyebiliriz. MATIC için dönüm noktası çok yakın.

kripto paralar

Analistler için büyük beklenti oluşturan bir diğer kripto para birimi ise AVAX oldu. Günlük aktif adres sayısının haftalık olarak değerlendirildiğinde yüzde 100 seviyesini bile aşması umut yaratıyor. Ayrıca NFT ağları bu kripto para birimini önemli ölçüde yukarıya taşıyabilir.

Listenin zirvelerinde yer alan altcoinler ise LINK, FIL ve RUNE oldu. Peer-to-peer dosya depolama protokolü Filecoin (FIL) konusunda analizler en az yüzde 80 oranında yükseliş bekliyor. Aynı şekilde büyük markalarla ve platformlarla bağlantı sağlayan LINK, yatırımcısının yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Kasım ayında bu kripto paralar için umut var.

Kripto paralarda yükseliş devam edecek mi?

Kripto paralar her güncelleme aldığında yükselişleri benzer ölçülerde artış gösteriyor. Metaverse sistemini destekleyen kripto paralar bunun en güzel örneği. Facebook tarafından yapılan etkinlik ile birlikte birçok Metaverse destekli kripto para sert yükseliş yakaladı. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.

haber yatırım tavsiyesi değildir