Bu kez manşet İmamoğlu’ndan: İstanbul’un kadın muhtarları İmamoğlu’na diz çöktürdü

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 1:56 pm - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 2:17 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte görev yapan kadın muhtarlar ve İBB Meclis üyeleriyle bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Saraçhane’deki ana yerleşkede bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada konuşma yapan İmamoğlu,  “Herhalde alkışın en güzeli kadınların alkışı. Çünkü kadının alkışı insana sanki önce bir anne takdirini hatırlatıyor. Elbette çocuğu dünyaya getiren annenin emeği çok büyük bir evlatta. Dolayısıyla bir evlat da önce anneme mahcup olmayayım duygusu taşır. En azından benim için öyle” sözleriyle dile getirdi. Kendi yönetimleri döneminde, İBB bünyesinde kadın yönetici ve çalışan sayısında 3 katı bir artış olduğu bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Gerçekten hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüz şimdiden kutlu olsun diyorum”

“O MASADAN BARIŞ ZOR ÇIKAR”

“Çevremize baktığımızda, bir savaş yaşıyoruz şu anda, savaşı izliyoruz. Hepimizi derinden üzüyor. Şu anda savaşın iki tarafı olarak, Rusya ve Ukrayna’yı temsilen bir masa kuruldu. Fotoğrafını görmüşsünüzdür. O masada hiç kadın yok. Oradan barış zor çıkar gerçekten.” dedi.

Konuşmasının ardından katılımcılarla anı fotoğrafları çektiren İmamoğlu’nun, “Manşet: İstanbul’un kadın muhtarları İmamoğlu’na diz çöktürttü” şeklindeki esprisi salonda gülüşmelere neden oldu.

İmamoğlu, Süleymaniye’yi korumakta kararlı!

İmamoğlu vatandaşın verdiği yanıt sonrası kahkahaya boğuldu