Bu da oldu! Ankara Büyükşehir deposundan jet ski çıktı!

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2019 Cumartesi 11:18 am - Güncelleme: 6 Temmuz 2019 Cumartesi 11:19 am

Melih Gökçek’in 24 yıl aralıksız büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı kurumun deposunda şimdi de jet ski bulundu.

31 Mart’tan sonra koltuğunu AKP’li Mustafa Tuna’dan devralan Mansur Yavaş’ın belediyedeki araştırmaları sürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Melih Gökçek’e ihtarname: Üç gün içerisinde…

Melih Gökçek’in 24 yıl aralıksız büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı kurumun deposunda şimdi de jet ski bulundu. Sözcü’nün haberine göre jet skinin kimin ve ne amaçlı alınıp depoya kaldırıldığı şimdilik gizemini koruyor.

İHALE YOLUYLA SATILACAK
Kuzey Yıldızı Parkı’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait depoda, belediye envanterinde kayıtlı olmayan, kime ait olduğu bilinmeyen jet ski bulundu.

Jet ski’nin kayda alındıktan sonra Melih Gökçek’e tahsis edildiği ortaya çıkıp geri çağrılan cipler gibi, ihale yoluyla satışa çıkarılacağı öğrenildi.

JET SKİ NEDİR?

Jet ski nedir?” sorusunun en güzel Türkçe karşılığı su kızağıdır. Her ne kadar su aracı olarak bilinse de TDK jet skinin tam Türkçe karşılığının su kızağı olduğunu söylemektedir. Birazcık tehlike ve oldukça da eğlenceli olan jet ski hız tutkunlarının vazgeçilmez su sporu araçlarından bir tanesidir. Bu araç denizde su püskürterek ilerlemektedir, altında herhangi bir kavis olmayan düz bir su aracıdır.

JET SKİ SIFIR VE İKİNCİ EL FİYATLARI

Jet ski fiyatları aracın durumuna, modeline, motor hacmine, motor tipi ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Jet ski sıfır fiyatları, ikinci el fiyatlarına göre daha fazladır tabi ki. Jet ski sıfır fiyatları 15 000 – 20 000 EURO  gibi ortalama fiyatları arasında değişiklik göstermektedir. Daha uygun fiyatlara da jet ski bulmak tabi ki mümkündür.

İkinci el jet ski fiyatları ise yine 6 000 TL gibi bir fiyat ortalama sayılmaktadır. Bunların yanı sıra jet ski kiralayarak da deniz keyfi yapabilirsiniz.