Bu belgesel ile tüm ilgiyi üzerine topladı

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2023 Cuma 10:00 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 Perşembe 2:06 pm

Netflix son dönemlerde parola paylaşımı gibi sebeplerle fazlasıyla maddi kayıp yaşadığı için şimdi ilgi çekici yapımlara odaklandı.

Yayın akışı devi Netflix ciddi maddi kayıplar yaşadıktan sonra durumu toparlamak için ilgi çekici yapımlara odaklandı ve bu yapımlar arasında şimdi bir belgesel tüm dikkatleri üzerine topladı. Platform özellikle Asya yapımlarına odaklanmıştı ancak belgesel içeriklerinde de bir artış söz konusu. Yayın akışı devinin izleyicileri, The Deepest Breath’i platformdaki şimdiye kadar yayınlanan “en dokunaklı” belgesel olarak tanımlıyor. Dün (20 Temmuz) hizmete giren film, bir nefes hava aldıktan sonra okyanusun derinliklerine dalarak birbirleriyle yarışan yüzücüleri içeriden ve yakından inceleme imkanı sunuyor. Özellikle deniz altındaki dünyayı sevenlerin ilgisini çeken yapım şimdiden dikkatleri üzerine topladı.


İlginizi çekebilir: Spotify bu hizmetin fişini çekti

Belgeselin özeti şu şekilde: “Serbest bir dalgıç, uzman bir güvenlik dalgıcının yardımıyla bir dünya rekoru kırmak için eğitim alıyor. Bu film, dalgıçların serbest dalış dünyasında gittikleri yolları takip ediyor ve okyanusun derinliklerinde bir rüyayı kovalamanın ödüllerini ve risklerini belgeliyor.” Yönetmenliğini Laura McGann’ın üstlendiği film, çeşitli dalgıçların nefeslerini tutarak 70 katlı bir gökdelene denk düşen dalışlarını gözler önüne seriyor. Bir sahnede, dalgıç Alessia Zecchini dört dakika serbest dalış yaparak dünya rekoru kırmaya çalışırken bayılıyor.

15 inç’lik MacBook Air satışları beklentilerin oldukça altında kaldı