Bu ay beyaz perdede boy gösterecek olan yerli filmler

Yayın tarihi: 7 Aralık 2019 Cumartesi 9:10 am - Güncelleme: 7 Aralık 2019 Cumartesi 9:10 am

Bu ay beyaz perdede boy gösterecek olan yerli filmler hangileri? İşte Aralık ayında vizyona girecek olan yerli filmler ve tanıtım videoları.

Kasım ayı Türk sineması yerli filmler açısından hayli bereketli bir ay oldu. Popüler filmlerin birbiri ardına gösterime girmesi, sinema severleri de salonlara çekti. Kasım ayında en çok izlenen filmler ise Recep İvedik 6, 7. Koğuştaki Mucize, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu ve Frozen 2 oldu.

Yerli filmlerin zirve yaptığı Kasım ayında hayli yüksek seyirci sayılarına ulaşıldı. Muhtemelen Aralık ayında da sinema salonları pek boş kalmayacak. Çünkü bu ay merakla beklenen pek çok yapım beyaz perdedeki yerini alacak.

Türkiye’de en çok izlenen filmler için tıklayın

Bu filmlerin başında da Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Mucize 2 Aşk geliyor. Hatırlanacağı üzere ilk Mucize filmi 2015 yılında çekilmişti. Mert Turak’ın bir kez daha Aziz karakterine hayat vereceği film, bugün itibariyle izleyicinin karşısına çıkacak. Mucize 2, Aziz ve eşinin köyden ayrıldıktan sonra yaşadıklarına odaklanacak.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Aralık ayında gösterime girecek yerli filmler listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer film ve tanıtım videoları için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Mucize 2 Aşk

Vizyon Tarihi: 6 Aralık