Bu altcoinlerde beklenti oldukça büyük

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2021 Cuma 8:32 am - Güncelleme: 30 Haziran 2021 Çarşamba 11:34 pm

Kripto paralar içerisinden bazıları yükselişe daha yakın diyebiliriz. Trader ve analist olan Lark Davis konu hakkında bazı açıklamalara yer verdi. Ona göre Temmuz ayında en fazla artış gösterecek kripto paralar belli oldu. Bunlarla ilki çok yüksek bir ihtimalle Ethereum olacak. Son zamanların parlayan yıldızı ETH, büyük beklenti yarattı.

Londra güncellemesi bu kripto para ile ilgili yükseliş beklentisini büyük oranda artırdı. Her güncellemede belirli bir miktar değer kazanan lider altcoin inovasyon açısından gelişimi seviyor. Bu nedenle birçok uzman tarafından yükseliş beklentisi var.

altcoin

Yapılan değerlendirmelerde en fazla yükselişin olacağı düşünülen kripto paralardan bir diğeri ADA oldu. 2021 yılına kadar çok küçük yükselişler kaydeden bu kripto para birimi son aylarda müthiş bir performans sergiledi. Yatırımcılar Cardano stake etmekte kararlı.

Yapılan değerlendirmelere bakıldığında son olarak Polygon örnek gösterildi. Ethereum ile son derece entegre bir kripto para birimi olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle bir ara yüzde 100 oranında bile artış gösterdi. Muhtemelen boğa koşusunu devam ettirecek kripto paralardan birisi de Polygon olacak.

Milyarderlerin kripto para yatırımları deşifre oldu: Bu altcoinlere yatırım yaptılar

Temmuz ayı ile ilgili beklentiler genel olarak bu şekilde. Analistlerin büyük bir bölümü yukarıda saydığımız kripto paraların Temmuz ayı içerisinde yükseliş yaşayacağını tahmin ediyor. Ayrıca bu kripto paralarla bağlantılı dijital varlıklar yine benzer bir yükseliş görebilir.