BTS ’nin yeni şarkısı Youtube’da açılış rekoru kırdı

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 Pazar 2:44 pm

Youtube yeni bir rekoruna ev sahipliği yaptı. Dünyada büyük bir kitleyici kitlesine sahip BTS  ‘nin yeni single parçaları Dynamite(dinamit)ile Youtube’da açılış rekoru kırdı.

BTS ’nin yeni şarkısı Youtube’da açılış rekoru kırdı. Yarım saat gibi kısa bir sürede şarkı tam 12 milyon izleyiciye ulaştı. Bunun yanında henüz 24 saat_1 dolmadan 16.saatinde 73 milyon izleyice sahip oldu, bunun yanında 7.6 milyon beğeni aldı.

bts

Şarkının duyurulmasıyla birlikte grubun üyeleri RM, Jimin, V, Suga, Jin, Jungkook ve J-Hope’un internet üzerinden düzenlediği basın konferansı da ilgiyle takip edildi. Dünyanın pek çok yerinden gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcılar koronavirüs pandemisi nedeniyle erteledikleri programlarına dair de bilgiler verdi.

Suga, “Dinamit çok eğlenceli ve neşeli bir disko şarkısı. Mutluluk ve güven mesajı veriyor. Çok parıltılı ve neşeli, bu yüzden bir çok insanın bu şarkıda dans edebileceğinden eminim. Çok eğlenceli bir şarkı” şeklinde konuştu.

BTS grubunun lideri RM ise şu ifadeleri kullandı: “Dynamite’in yayımlanması hiç de planlarımız arasında yer almıyordu. Albümümüz üzerinde çalışıyorduk ve onu bu yılın ikinci yarısında yayımlamayı planlıyorduk. Albüm hazırlığı yaparken, pek çok şarkının kaydını alırsınız. Dynamite ile böyle karşılaştık. Ve duyar duymaz da gerçekten eğlenceli ve ilgi çekici olduğunu düşündük. Gerçekten denemek istediğimiz bir şarkıydı. ” şeklinde konuştu.

BTS Grup üyeleri; 

Kim Seok-Jin (Vokal)
Suga (Rap)
J-Hope (Dans/Rap)
Rap Monster (Rap)
Jimin (Dans/Vokal)
V (şarkıcı) (Vokal)
Jungkook (Dans/Vokal)

CPU ve GPU nedir? Nasıl çalışır? Performansa etkileri nedir?