BTP Genel Başkanı Haydar Baş: İktidara geldiğimizde ilk iş Anıtkabir’i…
4 Mart 2019 Pazartesi

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, İktidara geldiklerinde ilk iş Anıtkabir’i Türk-İslam mimarisine uygun hale getireceklerini söyleyen Haydar Baş “Size bir söz daha vereyim. Anıtkabiri bir Müslüman Türk mimarisi yapacağız, Atatürk buna layık” dedi.
Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen toplantıda konuşan Haydar Baş, siyasetin yalan ile anıldığını aktardı. Baş, yalan konuşmanın siyasette hüner haline geldiğini söyleyerek “Yalan iyi konuşuyorsan bu iyi bir siyasetçi, bunu beceremiyorsan sen siyasetçi değilsin. Ben politikaya girdiğim günden bu tarafa bir tane oy fazla almak için veya bir grubu ikna etmek için bir tek yalan Allah’a şükür konuşmadım. Asla da konuşmam bunu bilin” dedi.
ANITKABİR PROJESİNİ SUNDU
İktidara geldiklerinde ilk iş Anıtkabir’i Türk-İslam mimarisine uygun hale getireceklerini vurgulayan Haydar Baş “Size bir söz daha vereyim. Anıtkabiri bir Müslüman Türk mimarisi yapacağız, Atatürk buna layık” dedi.
Benzer Haberler
Bakanlığın “kültür yolu” güzergahında Anıtkabir yok
03/06/2022 7:55
Anadolu Efes’ten Anıtkabir ziyareti
25/05/2022 16:56
Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir’e yürüdü: SADAT’ları, beşli çeteleri beraber ezeceğiz
19/05/2022 12:17
Anıtkabir’de 19 Mayıs töreni! Erdoğan bu yıl da katılmadı
19/05/2022 10:33
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Anıtkabir açıklaması
13/05/2022 20:00
Devlet erkanı 23 Nisan’da Anıtkabir’de: Erdoğan bu sene de yok
23/04/2022 11:27