BTC yine rekor kırdı

Yayın tarihi: 22 Ekim 2021 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 21 Ekim 2021 Perşembe 2:29 pm

Kripto parada beklenen oldu! BTC rekor kırdı. Kripto para pazarında son dönemde belirgin bir beklenti mevcuttu. Bitcoin’in yeni rekor kırması. Sonunda beklenen gerçekleşti.

Geçtiğimiz gün Bitcoin, Mayıs ayındaki zirvesini de geride bıraktı ve yeni bir ATH belirledi.

Bitcoin sadece bir gün içerisinde yüzde 7 değer  kazanarak 66 bin dolar barajını devirdi. Böylece Bitcoin’e olan güven de tazelenmiş oldu. Peki Bitcoin’in değeri daha ne kadar artacak?

BTC

Aslında Bitcoin’in daha ne kadar artacağı tam olarak belli değil. Yani ucu açık bir durum. Bazı analistlere göre BTC 2021 içerisinde 100 bin doları geçecek. Fakat bu kesin gerçekleşecek diye birşey yok.

Öte yandan Bitcoin’in yükselmesiyle birlikte Ethereum da yükselişe başladı. ETH kısa sürede 4000 doları geçerek 4100 dolara dayandı.

Bazı analistlere göre Ethereum da yıl içerisinde 6 bin doları görecek. Hatta bu rakamın 10 bin dolar da olabileceği söyleniyor. 6 bin dolar bandı çok da imkansız değil. Fakat 10 bin doları geçmesi 2021 yılı içerisinde gerçekleşir mi bu bir soru işareti.

Sonuç olarak şu sıralar kripto para piyasasında yeşil çizgiler hakim. Elbette arada düşüş yaşayan bazı altcoinler de bulunuyor. Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 11 modelleri bu ay tanıtılacak