BS Sales Kurucusu Serhat Bölükbaşı dijital yatırımın öneminden bahsetti

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 2:56 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2022 Salı 2:57 pm

Dijitalleşme son dönemlerde neredeyse her konuda bizleri yönetmekte. Gelişen teknolojilerle birlikte hayatımızda değişmekte. Son dönemlerde popüler olan diğer bir konu ise dijital yatırımlar.

Özellikle genç yaştaki insanlar için oldukça önemli olan yatırımlar konusunda BS Sales kurucusu Serhat Bölükbaşı açıklamalarda bulundu. “Yatırım yapmak sadece maddi bir konu değil. Her konuda yatırım önemli. Fakat çağın gerekliliklerine de uymak gerek. Gelişen teknoloji bizler için birçok fırsatı sunmakta. Bunlardan biri de dijital yatırımlar.

Teknoloji Yatırımlar İçin Olmazsa Olmaz

Oldukça büyük bir ekip ile çalışan Serhat Bölükbaşı yatırımlar konusunda çok çalışmanın öneminden de bahsetti. “Yatırım konusunda oldukça çalışmak gerek. Bunun için iyi bir ekibe, iyi bir motivasyon kaynağına gerek var. Kendim hep çok cesaretli adımlar attım. Küçük yaşta okulu bıraktım ve sürekli olarak çalışmaya başladım. Çalışmak benim için en büyük yatırım. Ardından iyi kararlar vererek işlerimi dijitalleştirdim. Şimdi ise gençlere bunu aşılamaya çalışıyoruz. Bunun için teknolojiden yararlanıyoruz. “diyerek ifade etti. Gelecek için birçok planı olan Serhat Bölükbaşı bu konuda gençlerin desteğini beklediğini de ekledi.