Brezilya maçında oyundan alınmıştı! Santarelli’den Hande Baladın açıklaması

Yayın tarihi: 16 Haziran 2024 Pazar 3:55 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2024 Pazar 3:55 pm

Filenin Sultanları‘nın bugünkü Brezilya karşılaşmasında ilk sette oyundan alınan Hande Baladın’ın sakatlandığı ortaya çıktı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki 12’nci maçında Brezilya’ya 3-0 mağlup oldu. Maçın ilk setinde iyi bir performans gösteren Hande Baladın’ın yerine Derya Cebecioğlu ikinci sete başladı. Mücadele sonrasında başantrenör Daniele Santarelli Hande Baladın ile ilgili 4Bir4Bir’e konuştu.

Santarelli, Hande Baladın’ın durumuna ilişkin şunları söyledi:

“Karnında bir sıkıntısı oldu. Bir şey hissetti, ben de risk almak istemedim. Şanssız durumdayız, gerçek bu. Çünkü bir ilk altıya karar verdim ve sorun yaşadık. Şimdi birlikte çalışıp, kendimizi zorlayıp, takıma yardımcı olmalıyız. Hande bize denge katıyor. Hande takım için çok değerli bir oyuncu, tıpkı Zehra, tıpkı İlkin gibi.’’

”ŞU ANA KADAR Kİ EN KÖTÜ MAÇIMIZDI”

Dünkü maça ilişkin de konuşan Santarelli, “Dünkü maçtan sonra yorgun muyduk bilemiyorum çünkü bugün istediğimiz şekilde oynayamadık. Bu yüzden zihnimizi değiştirmemiz gerek, bu iyi bir dersti. Bu dersin şimdi finaller öncesi gelmiş olması önemli. Şu an yapmamız gerekeni anlamamız gerek. Ben zaten farkındaydım ama belki de oyuncuların da anlaması gerekiyordu. Bugün çok fazla hata yaptık. Hücumda çok kötüydük, istediğimiz şekilde manşet alamadık. Birçok oyuncuyu değiştirmem gerekti çünkü takımım zorlanıyordu. Bu turnuvada şu ana kadarki en kötü maçımızdı.” dedi.

Filenin Sultanları’ndan Brezilya karşısında ağır yenilgi

Kaynak: HABER MERKEZİ